Babybox gratis – Var kan jag få babyboxar?

Det är klart att du kan få babybox gratis! Det finns flera källor till gratisprodukter för din bebis. Dessa kommer som ett paket och det är därför som det kallas för babypaket eller babyboxar. O paketen finns saker som du kommer att behöva för att ta hand om ditt barn. Det kan vara allt från blöjor till fin snuttefilt.

Vad finns i en babybox?

Babyboxarna som ges på BB och av butiker online kan ha lite olika innehåll. Fokus ligger på den första tiden med din bebis. Tanken med detta paket är ju att du ska upptäcka produkter som du sedan fortsätter att köpa. Därmed är det ofta saker som du måste fylla på som finns med i en gratis babybox.

Exempel på innehåll i babyboxar är:

  • Blöjor för nyfödda
  • Napp
  • Nappflaska
  • Rabattkuponger
  • Trosskydd och bindor
  • Våtservetter
  • Hudkräm för bebis
  • Kräm för bröstvårtor

Allting kommer i små förpackningar så att du kan testa. Fast nappar och nappflaskor är förstås precis så som de hade varit om du köpt i butik.

Rabattkuponger i babybox gratis kan vara för lite olika saker. Dels kan du få rabatt på babyprodukter och saker som du som mamma har behov av. Där kan vi också finna rabatter för underhållning online och prenumerationer på mamma-tidningar.

Var kan jag få babyboxar?

Var kan du få babybox gratis? Du kan fråga om den på BB där det är ganska vanligt att mammor erbjuds gratis babypaket. Utöver detta kan du beställa babyboxar online i god tid så att allting finns hemma hos dig när bebin äntligen har kommit.

Några exempel på babypaketen som finns just nu:

Liberoklubbens babypaket

Om du blir medlem i Liberoklubben så får du ett paket för detta. Det går att få Liberos babypaket tills att barnet är 8 veckor gammalt. Du kan läsa mer om detta paket här.

Babyboxar från Lloyds Apotek

Lloys Apotek har också varit en bra källa till gratis babypresent inför födseln. I skrivande stund går det inte att få detta paket vilket beror på att apoteket genomgår en förändring för att bli DOZ Apotek. Men det kan hända att du kommer att kunna få babyboxen igen så kika in här för att se vad som händer.

Goboken babypaket

Goboken är en butik online som också har babypaket med mer fokus på barnets mentala utveckling. Detta paket har leksak, bok och mer som är bra för din bebis utveckling. Det är ett gratis babypaket förutom porto men du ska förstås bli medlem och skapa abonnemang för att få detta paket. Du kan kika på Goboken babypaket här.

Goboken babypaket

Babyproffsen baby box gratis

På Babyproffsen finns det också paket att hämta. De har två olika babyboxar. En kan du hämta i butiker och en annan får du via Babybox online. Då får du lägga till 49 kronor för frakt. Du kan läsa mer om babypaketen på Babyproffsens hemsida genom att klicka på länken som finns längst ner på den.

Gratis babybox eller till en mindre kostnad?

Utöver gratis babypaket så kan du även finns babyboxar till en mindre kostnad. Dessa kan också vara av intresse. Om du kikar in på Apoteket Hjärtat finner du en babystartbox till ett attraktivt pris. Se här.

Apoteket har ett Komma-hem-paket för Mamma med sådant som du kan behöva när du just har kommit hem från BB. Detta paket kostar någonstans mellan 270 och 300 kronor. Du kan se aktuellt pris här på Apotekets hemsida.

Apoteket komma hem

Ett annat smart set för bebis är NUKs välkomstset. Det kostar omkring 380 kronor och inkluderar en lång rad hygien- och bebisprodukter som du behöver för att ta hand om ditt barn. Paketet har prylar som är för flera månaders tid och därmed är det mycket prisvärt.

NUK babypaket

Gratis produkter för bebis från utländska sajter

Det finns även internationella butiker som kan ge dig gratis prover och produkter för bebis. Du bör ta en titt på dessa och se om något är aktuellt för dig.

AmazonAmazon har ett program för bebis där du kan få prover hemskickade.

Pampers – Du kan också registrera dig i Pampers kundklubb för att få gratis bebis present.

MedelaMedela som tillverkar bröstpumpar kan också ge dig prover och rabatter.

Nanobebe – Ta också en titt på Nanobebes hemsida där du eventuellt kan beställa hem en napp utan kostnad.

Förbered inför födseln med det viktigaste – En gratis babybox förstås!

Du har fokuserat på saker som om du kan äta salami gravid och frågan hur ont gör det att föda barn kommer snart vara en icke-fråga för dig. Det är hög tid att beställa baby box gratis! I och med att det inte finns någon regel som säger att du bara kan få en så är det fritt fram att beställa från olika apotek och butiker och sedan få en eller två till på BB!

Här kan du se vad typiska babyboxar innehåller: